ЗАДАЧА С КОНОРМАЛЬНОЙ ПРОИЗВОДНОЙ ДЛЯ УРАВНЕНИЯ ЭЛЛИПТИЧЕСКОГО ТИПА С ОДНОЙ ЛИНИЕЙ ВЫРОЖДЕНИЯ - Исламов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада бузилиш чизиғига эга бўлган эллиптик типдаги тенглама учун конормал ҳосилали масала ечимининг мавжудлиги ва ягоналиги исботланган.
Keywords: конормал ҳосила; бузилиш чизиғи; эгри чизиқ; Гёльдер шарти; гипергеометрик функция