SURUNKALI VIRUSLI GEPATIT S KASALLIGINING TATQIQOTLARDA O‘RGANILISHI - Yusupova, M.; Ilhamova, D. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada surunkali virusli gepatit S (VGS) kasalligining psixologik jihatdan o‘rganish dolzarbligi, uni o‘rganishdagi tatqiqotlarning ahamyati, tibbiyot sohasiga psixologik aralashuv, xorijiy mamlakatlarda surunkali virusli gepatit S kasalligidagi bemorlarni psixologik tadqiq etishga doir bir qancha amalga oshirilgan ishlar tahlil qilingan.