DEVIANT BEHAVIOR AS A SOCIAL, PSYCHOLOGICAL AND PEDAGOGICAL PROBLEM - Kalillayeva, U.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqola bolalar va o'spirinlarning deviant xulq-atvori, shuningdek boshlang'ich maktab o'quvchilari va ba'zan hatto maktabgacha yoshdagi tobora dolzarb muammolarga bag'ishlangan.