USE OF INTERACTIVE METHODS (ROUND TABLE DISCUSSION AND BUSINESS GAME) AND THEIR EFFECTS - Kurbanova, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Yosh avlodni tarbiyalash jarayonida interfaol usullardan foydalanish har tomonlama, qulay va sifatli natijaga erishishga qaratilgan maqsadli harakatdir. Ilmiy ishning birinchi usuli interfaol usullar orasida keng qo‘llaniladigan va o‘zining samaradorligi, qo‘llanilishi va erishilgan yutuqlarni yoritishi bilan ajralib turadigan davra suhbati usulidir va ijtimoiy hayot va biznes bilan bog'liq nutqni rivojlantiruvchi usul biznes o'yinining ta'sirini yoritish uchun ilmiy ishning maqsad va vazifalarini tashkil etadi.