УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ПЕДАГОГЛАРНИНГ АХБОРОТ-МЕТОДИК ТАЪМИНОТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА УНИ ЖОРИЙ ЭТИШ МЕТОДЛАРИ - Калимбетов, Б.О.; Маматқулов, Х.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада ўқитувчиларнинг хорижий тиллар бўйича касбий компетентлигини ривожлантиришда долзарб вазифалари ҳамда педагогик методлар ёритилган.