ЖОҚАРЫ ТӘЖРИЙБЕЛИ ПАЛЎАНЛАРДЫҢ ШАҚҚАНЛЫҒЫН АСЫРЫЎ УСЫЛЛАРЫ - Еримбетов, Б.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада тажрибали палвонларда мослашувчанликни ошириш усулларининг натижалари ўрганилади, шунингдек, улар қандай қилиб юқори натижаларга эришишлари ҳақидаги саволларни очиб беради. Рақобатдан олдинги давр жисмоний омилларининг роли ва мазмуни таҳлил қилинади.
Keywords: спорт; кураш; чаққонлик; тизим; тайёргарлик; сифат; координация