ФОРМИРОВАНИЕ ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫХ НАВЫКОВ УЧАЩИХСЯ НА ОСНОВЕ ПРОБЛЕМНОГО ОБУЧЕНИЯ - Бектурганова, З.К.; Ерекеева, А.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада муаммоли таълим бўйича тадқиқотлар, кимё ўқитиш методологиясига қизиқишнинг муаммоли таълим асосида экспериментал кўникмаларни шакллантиришга ўзгаришининг асосий тенденциялари муҳокама қилинади.
Keywords: интенсив янгиланиш; ижтимоий қадриятларни чуқур ривожлантириш; ўқувчининг кўп қиррали ривожланиши; назарий ва долзарб тадқиқот усуллари