УМУМИЙ ЎРТА ТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИ ЎҚУВЧИЛАРИГА МИЛЛИЙ ҲУНАРМАНДЧИЛИКНИ ЎРГАТИШНИНГ ТАРБИЯВИЙ ИМКОНИЯТЛАРИ - Айтмуратов, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада умумтаълим мактаблари ўқувчиларига миллий ҳунармандчиликни ўргатишнинг тарбиявий имкониятлари мантиқан кетма-кет, изчил ва илмий асослаб берилган.
Keywords: глобал; узлуксиз таълим; ҳунармандчилик; жараён; метод; хусусият; таълим; тарбия; самарадорлик; кўникма; малака; комбинация; суҳбат; муаммо; даража; санъат; маслаҳат; жамият