NAǴIS ELEMENTLERIN SIZIP ÚYRETIW USÍLLARÍ - Amanbaev, M.A.; Smaylova, G.Y. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada naqqoshlik hunarini o‘rganish va o‘quvchilarning badiiy fantaziyasini, mehnatsevarlikni rivojlantirishga badiiy naqqoshlikda naqsh elementlari, bezak va har xil shakllar, kompoziciya qonunlaridan tashqari uni bo‘yashda qo‘llanıladigan bo‘yoq turlari, ularnng o’ziga xos xususiyatlari, rang turlari, rang koloriti haqida ma’lumotlar berilgan.