ЁШ ГИМНАСТИКАЧИЛАРНИНГ ЖИСМОНИЙ СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Тўйчиев, З.Ў. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Машғулот жараёнида қўлланилган машқлар мажмуаси ёш гимнастикачиларнинг жисмоний сифатларини ривожлантиришида ўзининг амалий тасдиғини топди. Умумий жисмоний тайёргарлик, махсус жисмоний тайёргарлик, координацион машқлар ёш гимнастикачиларни техник тайёргарлик машқлари гимнастика кўпкураш турларида бажаришда ўз самарасини берди.