ҲИСОБЛАШ УСУЛЛАРИ ФАНИ МАВЗУЛАРИНИ ПОРТФОЛИО АСОСИДА ЁРИТИШ ОРҚАЛИ ТАЛАБАНИ ЎЗ УСТИДА ИШЛАШ КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - Тошбоев, С.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада талабаларни “Ҳисоблаш усуллари” фанини маъруза ва амалий машғулотларни ўқитишда замонавий инновацион усуллардан бири бўлган портфолио усулини қўллаш ҳақида маълумот берилган.
Keywords: портфолио; тематик портфолио; инновацион усул; назорат қилиш ва баҳолаш портфолиоси; баҳолаш мезонлари; баҳолаш усуллари; ҳисоблаш усуллари; ихтисослик фанлар блоги