БАДИИЙ – ЭТИК МАТНЛАРНИНГ БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРДА КОММУНИКАТИВ-НУТҚ МАДАНИЯТЛАРИ РИВОЖЛАНИШИДАГИ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Содиқов, Ҳ.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада бадиий – этик матнларнинг бўлажак ўқитувчиларда коммуникатив-нутқ маданиятларини ривожлантиришдаги ўрни ва аҳамияти ҳақида фикрлар баён этилган.
Keywords: ўқитувчи; ривожлантириш; ғоя; нутқ маданияти; фаолият; ахлоқ; ахборот; бадиий матн; этик матн; меъёр; тафаккур