OLIY PEDAGOGIKA O‘QUV YURTLARIDA ASTRONOMIYA FANIDAN “QUYOSH” MAVZUSINI O‘QITISHDA ILMIY-IJODIY YONDASHUV - Sattorov, A.R. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada oliy pedagogik ta’lim muassasalarida “Oliy pedagogik o‘quv yurtlarida astronomiya fanidan “Quyosh” mavzusini o‘qitishni ilmiy-ijodiy yondashuv” haqida metodik tavsiyalar ishlab chiqilgan. Berilgan tavsiyalar o‘quvchi va talabalarning astronomik bilimlarini kengaytirishga xizmat qiladi. Shuningdek, ishlab chiqilgan metodik tavsiyalar astronomiya fanini o‘rganishda fanlararo bog‘lanish muhim ahamiyat kasb etishi ifodalangan.