SHAXSNING XARAKTERI MUHIM XUSUSIYATI SIFATIDA - Dawkeeva, A.; Seytekova, G. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Shaxsni rivojlantirishda xarakter xususiyatining ahamiyati va uni yaxshi fazilatlarini tarbiyalash yo‘llari ko‘rib chiqilgan.