АВТОМАТИЧЕСКОЕ ПОСТРОЕНИЕ ПРИ ЦЕНТРАЛЬНОЕ ПРОЕЦИРОВАНИЕ ПРИ ПОМОЩИ AVTOCAD - Буранов, И.Ф.; Аманиязов, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада чизма геометрияни марказий проексиялаш усулларидан бири ва уни илмий-техник жиҳатдан амалий қўллаш кўриб чиқилади.