МАСТЕРСТВО ВОСПИТАТЕЛЯ В ПЕДАГОГИЧЕСКОМ ПРОЦЕССЕ - Ботирова, Ш.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада педагогик мулоқот, педагогик назокат, педагогик қобилият таркибий қисмлари, педагогик жараёнда тарбиячи маҳорати, ўқув-тарбия жараёнини бошқаришда педагогик маҳорат, педагогик одоб, педагогик ижод каби масалаларнинг психологик аспектлари тўғрисидаги билимлар тизими бўйича тушунча берилган.
Keywords: педагогик жараён; маҳорат; билим; ижод; физиология; психика; ижтимоий психологик; шахс; мулоқот; қобилият