JISMONIY MADANIYAT SHAKLLANISHIDA SHAXSIY SOG'LIQNI SAQLASHNING TA’RKIBIY QISMLARI - Bekmurzaev, A.K.; Kulmurzaev, M.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada sog'lomlashtirish jismoniy tarbiyasi, sog'liqni saqlash va mustahkamlashga qaratilgan vazifalar, organizmning atrof-muhit omillarining zararli ta'siriga chidamliligini oshirish, va trenirovka jarayonining samaradorligi tahlillandi.