ПОСЛЕДОВАТЕЛЬНОСТЬ, ОСОБЕННОСТИ И ФАКТОРЫ ПЕДАГОГИЧЕСКОГО ИССЛЕДОВАНИЯ ВОСПИТАТЕЛЬНЫХ РАБОТ В НАШЕЙ СТРАНЕ - Бекетов, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада умумтаълим мактабларида таълим жараёнини такомиллаштириш диалектиканинг ривожланиш қонуниятларига мувофиқ узлуксиз жараён эканлиги кўриб чиқилади.
Keywords: таълим; мактаб; курс; ўқув жараёни; қонун; давр; устуворлик тамойили; долзарб вазифалар