БАСЛАЎЫШ КЛАСС ОҚЫЎШЫЛАРЫН ЎАТАНПАРЎАРЛЫҚ РУЎХЫНДА ТӘРБИЯЛАЎДА ФОЛЬКЛОРДЫҢ КИШИ ЖАНРЛАРЫНЫҢ ТУТҚАН ОРНЫ - Алламбергенов, К.; Пазылов, Т.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада бошланғиш синф ўқувчиларинин Ватанпарварлик рухида тарбиялашда фольклорнинг кичик жанрларининг тутган ўрни ҳақида фикр юритилади. Шунингдек, фольклорнинг кичик жанрларининг ватанпарварлий ғояси асосида ўқитиш усуллари келтириб ўтилган.
Keywords: Ватанпарварлик; бошланғиш синф ўқувчилари; фольклор; тарбия қуроллари; кичик жанрлар