“HAYRATUL-ABROR” DOSTONINING POETIK TUZILISHI VA KOMPOZITSION XUSUSIYATLARI - Karimov, O. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada “Hayrat ul-abror”ni boshqa “Xamsa” dostonidagi she’rlaridan ajratib turadigan o‘ziga xos syujet, she’riy tuzilish va kompozitsion xususiyatlar, shuningdek, kompozitsiyalar zanjiri keltirilgan.