IKROM OTAMUROD DOSTONLARIDA FALSAFIY MUSHOHADALAR TAHLILI - Jumayeva, S. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Har qanday inson ma’naviyatini shakllantirishda badiiy adabiyot keng imkoniyatga ega. Shu ma’noda, shoir Ikrom Otamurod ijodini tizimli ravishda o‘rganish zarurati mavjud. Maqolada shoir Ikrom Otamurod dostonlarining o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni haqida so‘z boradi.