OMON MUXTOR IJODIDA LIRIK VA EPIK TASVIR UYG‘UNLIGI (“Ko‘zgu oldidagi odam” romani misolida) - Xo‘jamqulov, A.J. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqolada o‘zbek modern adabiyotining yirik nomoyandalaridan biri bo‘lgan Omon Muxtorning “Ko‘zgu oldidagi odam” romani misolida lirik va epik tasvir uyg‘unligi masalasi xususida so‘z boradi.