ИНТЕРВЬЮ ЖАНРИ ТАСНИФИ ТАҲЛИЛИ - Алламбергенова, П. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада интервью жанри назарияси, таснифи таҳлил қилинди. Бу борада олимларнинг қарашларига муносабат билдирилди. Шунингдек, ўзимизнинг таснифимиз тақдим этилди.