УЎК:631.319.06. Азықлылық цехлары ушын от-шөп майдалағышларды таңлаў - Султанов, Е.К.; Рамазанов, Б.Н.; Жумамуратова, В.Б.; Қарлыбаев, А.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасида сутга мўлжалланган чорвачилик фермаларининг озуқа тайёрлаш цехларида ИСК-3А озуқа майдалагичи - миксеридан фойдаланиш бўйича тавсиялар берилган, шунинг билан бирга ушбу қурилманинг технологик тавсифи келтирилган.
Keywords: гўшт ва сут маҳсулотлари; технологик жараён; рацион; ем-хашак цехлари; стационар ва кўчма; ИСК-3А озуқа майдалагич-миксери