ЧАСТИЧНО ИНТЕГРАЛЬНЫЕ ОПЕРАТОРЫ - Кудайбергенов, К.К.; Арзиев, А.Д.; Танирберген, А.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мазкур мақолада аралаш нормали фазолардаги қисман интеграл оператор спектрининг хоссалари Банах-Канторович алгебраси элементи спектри хоссалари асосида тадкиқ килинган.
Keywords: Банах-Канторович алгебралари; Банах-Канторович алгебраси элементи спектри; қисмий интеграл операторлар