ЗАМАНАГӨЙ КӨРКЕМ ТӘЛИМДЕ ART-МЕТОДЛАРДАН ПАЙДАЛАНЫЎ ЖОЛЛАРЫ - Уразимова, Т.В.; Исмайлова, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Санъатнинг турли турлари ва воситаларининг педагогик салоҳиятидан комплекс фойдаланиш асосида, таълим муҳитини инсонпарварлаштиришга, педагогик ўзаро таъсири оптималлаштиришга қаратилган бадиий педагогика тизими, унинг усуллари ўқув жараёнида қўллаш имкониятларини ўрганиш, касб-ҳунар таълими субъектларининг ўзини ўзи амалга ошириши.