МЕТОД СЛАБОЙ АППРОКСИМАЦИИ ДЛЯ ЗАДАЧИ КОШИ ДЛЯ ОДНОМЕРНОЙ СИСТЕМЫ УРАВНЕНИЙ ТИПА БЮРГЕРСА ВОЗНИКАЮЩЕЙ В ДВУХСКОРОСТНОЙ ГИДРОДИНАМИКЕ - Турдиев, У.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Икки поғонали гидродинамикада келиб чиқадиган Бюргерс типидаги тенгламаларнинг бир ўлчовли системаси учун Коши масалалари кўриб чиқилган. Бюргерс туридаги бир ўлчамли система учун Коши масаласи ечимининг мавжудлиги ва ягоналиги кучсиз аппроксимация усули билан исботланган.
Keywords: икки поғонали гидродинамика; Бюрегрс типидаги система; кучсиз аппроксимация усули; Коши масалалари; чизиқли тенгламалар; функция