ҚУРЫЛЫС БАҒДАРЫНДА ИННОВАЦИЯЛЫҚ ОҚЫТЫЎ - Ешниязов, Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Муваффақиятли жамоавий иш, айниқса қурилиш жараёнларида фанлараро гуруҳлар томонидан кенг кўламли малака ва кўникмалар талаб этилади. Ушбу мақолада ушбу имкониятларнинг қурилиш муҳандислари таълимига интегратциялашуви муҳокама қилинади. Ҳар хил турдаги курслар ва маърузалар компетентцияга асосланган таълим нуқтаи назаридан таҳлил қилинди.
Keywords: қурилиш муҳандислиги; гуруҳ иши; услубий; ижтимоий ва индивидуал ваколатлар; мослашувчанлик; таълим; ўқитиш