НЕМИС ТИЛИ САБАҒЫНДА ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ ЕРКИН ПИКИРЛЕЎ УҚЫПЛЫЛЫҒЫН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎДА ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ ӘҲМИЙЕТИ - Есбергенова, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Маколада бугунги кунда хорижий тилларни ўқитишда педагогик технологияларнинг аҳамияти ва қўлланиши ҳақида фикр юритилган. Таълим жараёнида турли интерфаол усулларни кўллашда ўқитувчида мавжуд бўлиши керак бўлган компетенцияни шакллантириш бўйича тавсиялар берилган.