СПОРТ-СОҒЛОМЛАШТИРИШ ТУРИЗМИГА ОИД КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШДА ЗАМОНАВИЙ ЁНДОШУВЛАР - Раҳимов, В.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада спорт-соғломлаштириш туризмига профессионал фаолият ва компотентлик тарзда ёндашувлар асосланган берилган. Спорт-соғломлаштириш туризми бўйича туристик-спорт оперейтинг менежерларни касбий тайёрлашнинг моҳияти очиб берилган.
Keywords: туристик-спорт ҳаракати; спорт туризми; спорт-соғломлаштириш туризми; туристик-спорт оперейтинг менеджери; касбий фаолият; компетентлик ёндашувлар