INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR THE FORMATION OF CONCEPTS OF ENVIRONMENTAL SAFETY IN PRIMARY SCHOOL STUDENTS ON THE BASIS OF AN INTEGRATED APPROACH - Musurmonova, Sh.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада инновация, инновацион технология, табиатшунослик атрофимиздаги олам дарсларида фойдаланиш мумкин бўлган инновацион жараёнлар ҳамда дарс жараёнида ўқувчи фаоллиги ҳақида фикрлар берилган.
Keywords: инновация; инновацион технология; инновацион жараён; бошланғич таълим; интерфаол усуллар; ахборот-коммуникацион технологиялар; табиатшунослик; атрофимиздаги олам