КОМПЛЕКСНЫЙ СПОСОБ ФОРМИРОВАНИЯ ВОЕННО - ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНЦИИ БУДУЩЕГО ОФИЦЕРА - Курганова, Р.Н.; Сулейманова, Н.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада бўлажак офицерларнинг коммуникатив компетенциясини шакллантириш жараёни муҳокама қилинади. Коммуникатив компетенция касбий фаолиятга тайёрликнинг таркибий қисми сифатида қаралади. Бўлажак офицерларнинг коммуникатив компетенциясини шакллантириш бўйича педагогик экспериментнинг асосий босқичлари (мазмуни) аниқланди. Мақоланинг мақсади бўлажак офицерларнинг коммуникатив компетенциясини шакллантиришнинг аҳамияти ва моҳиятини асослаш.
Keywords: коммуникатив компетенция; курсант; профессионал ҳаракатчанлик; касбий тайёргарлик; тажриба; ўқув муҳитининг модели