O’SMIR O'G'IL VA QIZ BOLALARNING EMOTSIONAL INTELLEKT XUSUSIYATLARI VA SHAXSLARARO MULOQOT KO'RSATKICHLARI BO'YICHA QIYOSIY TAHLIL - Ibodullaeva, I.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Barcha respondentlarning javoblari ballarga aylantirildi va har bir usul uchun kalit bo'yicha shkala qiymatlari hisoblab chiqildi. Ishning maqsadlariga ko'ra, biz emotsional intellekt va SPSS jadvalining xususiyatlari o'rtasida statistik jihatdan ahamiyatli darajada bog'liqlik mavjudligini tekshirishimiz kerak.