ТАЪЛИМ КЛАСТЕРИ МУҲИТИДА БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КРЕАТИВ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Арзиев, Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Бу мақолада таълим кластери муҳитида бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларининг креатив компетентлигини ривожлантиришва уни фойдаланиш йўллари кўрсатилган. Таълимнинг шакли ва усулларини бирлаштиришга ва шаклланган ўқув материалларининг мазмунини англаб етишига ёрдам берадиган материалларни алсангиз бўлади.
Keywords: кластер; модул; таълим жараёни; шакл; усул; сифат баҳолаш; креативлик; когнитив; ижод