K.ALLAMBERGENOVTIŃ SATIRALIQ PROZASI - Jaqsılıqova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada satira janrining óziga xos xussusiyatlari, adib K.Allambergenovning yumor-satirik asarlarıning ideya-tematik xussusiyatlari badiiyligi órganilgan.