ФАРИДА АФРЎЗ ИЖОДИДАГИ УЧЛИКЛАР ШЕЪРИЙ ЖАНР СИФАТИДА - Дошанова, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада шоира Фарида Афрўз ижодидаги учликлар ва уларнинг ўзига хос хусусиятлари, шеърий жанр сифатида такомиллашиши, учликларни ёзишда шоиранинг услубий маҳорати, учликлар поэтикаси масалалари қиёсий таҳлил қилинади.
Keywords: учлик; шеърий жанр; поэтика; маҳорат; услуб; ижод