ТУРКИСТОН АССР АДЛИЯ ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИ ТАРИХИ МАНБАШУНОСЛИГИ: ТУРЛАРИ ВА ТАҲЛИЛИ - Жайнаров, О.Ҳ. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада Туркистон АССР адлия органлари фаолиятининг манбашунослик масалалари таҳлил қилинган. Бунда асосан адлия органлари фаолиятига тегишли манбалар алоҳида турларга ажратиб чиқилган. Манбаларнинг умумий ва ўзига хос жиҳатлари кўрсатилган.
Keywords: Туркистон АССР; адлия органлари; манбалар; архив ҳужжатлари; меъёрий-ҳуқуқий ҳужжатлар ва материаллар; даврий матбуот материаллари; статистик тўпламлар