ИНВАРИАНТНЫЕ СИСТЕМЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО УПРАВЛЕНИЯ С РЕЛЕЙНЫМ УСИЛИТЕЛЕМ - Каландаров, И.И.; Буронов, Б.М.; Калханов, П.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу илмий мақолада ўз-ўзидан тебраниш режимида ишлайдиган ўрни қучайтиргичи билан инвариант автоматик бошқарув тизимларини қуриш ва хисоблаш усуллари принциплари тавсифланган.
Keywords: ўзгармас бошқарув тизимлари; қайта алоқа принципи; ўрни бошқарувчиси; гармоник мувозанат усули; ўз-ўзидан тебранислар; ўз-ўзини сузлаш