ӘДЕБИЯТ САБАҚЛАРЫНДА ИНТЕРАКТИВ МЕТОДЛАРДЫ ПАЙДАЛАНЫЎ - Юсупов, И.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада 5-11-синфларнинг қорақалпоқ адабиѐти дарсларида интерфаол методларни қўллаш усуллари кўриб чиқилган.