GEOGRAFIYA DARSLARIDA ROLLI O‘YINLARDAN FOYDALANIB O‘QUVCHILARDA FANGA OID KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH METODIKASI (“Inson faoliyati muhim ekologik omil sifatida” mavzusi misolida) - Xalilov, X.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarining yuqori sinflari geografiya darslarida “Inson faoliyati muhim ekologik omil sifatida” mavzusini o‘qitish misolida rolli o‘yinlardan foydalanish o‘quvchilarda bilim, ko‘nikma, malaka, hamda umumiy va fanga oid kompetensiyalarning shakllanishiga ijobiy ta’sir qilishi ko‘rsatib o‘tilgan.