SIRТQI (MAXSUS SIRTQI) BO‘LIM TALABALARINING SESSIYA ORALIG‘I VAZIFALARI MAZMUNINI TAKOMILLASHTIRISH (chizma geometriya fani misolida) - Amirqulov, X.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada sirtqi (maxsus sirtqi) boʻlim talabalarining chizma geometriya fanidan sessiya oraliq vazifalari mazmunini takomillashtirishga oid masalalar yoritilgan. Buning natijasida talabalarning bilimini tekshirish, baholash va uni mustahkamlash imkoniyatlarining oʻsishi koʻrsatib otilgan.