ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ЧЕТ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА КАСБГА ЙУНАЛТИРИБ ЎҚИТИШНИНГ ҲОЗИРГИ ҲОЛАТИ - Тажиева, А.У.; Бекмуратова, Н.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси олий таълим тизимида чет тилларини касбга йўналтириб ўқитишга қаратилган талаблар ва уларнинг бажарилиш ҳолати ўрганилган.
Keywords: касбга йўналтириб ўқитиш; давлат таълим стандарти; фан дастури; коммуникатив компетенция; тил компетенцияси; мустақил мулоқат даражаси