ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ УСТУВОР ОМИЛЛАРИ - Одашева, Ф.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада таълим жараёнини педагогик технологиялар асосида ташкил этишнинг педагогик шарт-шароитлари, бу борада ўқитувчига қўйиладиган устувор талаблар, технологик ёндашувга асосланган таълим-тарбия жараёнидан кўзланган вазифалар ва таълим олувчи томонидан эгалланиши мумкин бўлган сифатлар хусусида фикр юритилади.