pedagogika oliy ta’lim muassasalarida kvant tushunchalarni shakllantirish - Matjanov, N.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada pedagogika oliy ta’lim muassasalarida kvant tushunchalarining shakllanish jarayoni ochib berilgan. Umumlashtirish olamning fizik manzarasi elementlari tushunchalari darajasida amalga oshiriladi.