УМУМТАЪЛИМ МАКТАБИ БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРИДА АРТТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ҚЎЛЛАШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Куттибекова, Г.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада умумтаълим мактабларида артпедагогика ва арттерапия технологияларидан фойдаланиш тасвирий санъат ва мусиқа дарсларида ўқувчиларини тарбиялашда интегратив ёндашувнинг роли ёритилган.
Keywords: саънат; гўзаллик мехнат; эстетик дид; касб-ҳунар; ота-онага ҳурмат; эстетик тарбия; таълим; эстетик дунёқараши; этетик онги