МУАММОЛИ ЁНДАШУВ АСОСИДА ТАЛАБАЛАРДА ТАНҚИДИЙ ФИКРЛАШ ҚОБИЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Кудайбергенова, Т.К.; Ибодуллаева, И.Н.; Калжанов, П. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикаси ОТМларида “Фуқаролик жамияти” фани мисолида муаммоли ёндашув асосида талабаларда танқидий фикрлаш қобилиятини ривожлантириш ва унинг натижалари ҳақида сўз юритилади.
Keywords: танқидий тафаккур; муаммоли ўқитиш; назарий таҳлил; анкета; суҳбат; интервью; “синовлар ва хатолар методи”; “синектика” методлари; “тасодифий ассоциациялар”