CONSTRUCTION AND PLANNING OF TRAINING LOADS OF HIGH-QUALIFIED FEMALEFIGHTERS OF FREESTYLE WRESTLING - Jumaniyazov, Q.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu moqalada erkin kurash bo'yicha oliy toifadagi kurashchi qizlarning mashg'ulot yuklamalarini rejalashtirish haqida so'z etilgan.