АКАДЕМИК Ж.БАЗАРБАЕВ МИЙНЕТЛЕРИНДЕ ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ ҲУҚУҚЫЙ ТӘРБИЯСЫН ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎ ҲАҚҚЫНДАҒЫ ПИКИРЛЕРИ - Арзиева, Б.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада академик Ж.Базарбаевнинг доно фикрлари ва яратган илмий ишлари, Ж.Базарбаев ҳақида касбдошлари билдирган мулоҳазалар, у ҳақида шогирдларининг билдирган эсдаликлари ўрин олган.
Keywords: ҳуқуқ; маданият; урф одат; тарбия; конституция; низом