ЎЗБЕК ФОЛЬКЛОРИДА ЛОФ ВА ЭРТАК ЖАНРЛАРИНИНГ МУНОСАБАТИ - Мехлиева, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада ўзбек халқ оғзаки ижодига мансуб лоф жанрининг эртак жанри билан ўзаро муносабати, ҳажвий эртаклар, ҳажвий эртакларда синов, ёлғон айтиш мусобақаси, ҳажвий қаҳрамонлар хусусида сўз юритилади.
Keywords: лоф; лофчи; ҳажвий эртак; муболаға; кал