С.ЖУМАҒУЛОВ ШЫҒАРМАЛАРЫ ТИЛИНДЕ СЕСЛИК ТӘКИРАРЛЫ ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕР - Юсупова, Б.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада товуш уйғунлигига асосланган фразеологизмларнинг бадиий асар тилидаги услубий вазифалари, қўлланилиш хусусиятлари, бадиийлик, образлилик яратиш имкониятлари ёзувчи С.Жумағуловнинг ҳажвий ҳикоялари тили асосида таҳлил қилиниб, ёзувчининг уларни фойдаланишда узига хос усуллари, уларни қўллашда ижодий ёндашуви, маҳорати аниқланади.